⚽️TRENER SØKES⚽️

Postet av Jan Roar Jensen den 14. Jun 2023

Hof IL’s Gutter 13 søker trener. 
Vi har en gjeng spillere som har tatt store steg som lag i ungdomsfotballen i første halvdel av sesongen. Dessverre går vi sommeren i møte uten trener til høstsesongen. 
Hof idrettslag har som mange vet, vært samarbeidslag med svarstad og Hvittingfoss i mange år. Denne vårsesongen har vi hatt to lag i ungdomsfotballen, og ser hvor viktig det er å kunne ha et slikt tilbud i vår lille klubb! Vi ser det på rekruttering av yngre spillere, og vi ser at vi kan beholde flere aktive spillere ved å kunne tilby et lag å spille på som ungdom!
Det at de yngre spillerne har eldre spillere å se opp til på banen, spille med på fritiden, og muligheter til å kunne hospitere til ser vi er gull verdt i en liten klubb! 
…men et ungdomslag fortjener en dedikert, ambisiøs, kunnskapsrik og nærværende trener som ser verdien av å opprettholde ungdomsfotball i Hof!
Det er en fantastisk foreldregruppe rundt laget. Det stilles opp uansett hva det gjelder. 
Og Undertegnede vil fortsette jobben som lagleder, (som innebærer stort sett alt annet enn det fotballtekniske) i tillegg har vi gode ressurspersoner rundt laget. 
Jeg mener oppriktig dette er en unik mulighet til å være med å forme et lag som er på vei til å ta store steg, i tillegg til å bidra til å opprettholde den gode flyten Hof IL Fotball er i om dagen. Om et par år er vi kanskje oppe å går med et spennende A-lag i Hof, som vi kan komme å heie på. 
Jeg vet også at det er mange her i bygda som sitter på akkurat den kompetansen og iveren vi søker. Og som kjenner at de kunne vært riktig person for denne oppgaven. …og jeg lover at vi skal legge til rette for at denne personen skal få så god hjelp som overhodet mulig.
Vi får ikke tilbake Astrid i kiosken, men for de som husker henne; vi skylder henne å i hvertfall prøve å gjenskape den idrettsgleden som oppstår når fotballen går over til å bli litt mer seriøs, og det er lov til å vise litt ekte følelser som tilskuer.  
Setter pris på deling. 
Pia Vestskogen-Brovold
Lagleder G13
45057679


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.